Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Magazin online pentru copii 0 - 16 ani - Sisi (sisiboutique.ro)

Site-ul Magazin online pentru copii 0 - 16 ani - Sisi (sisiboutique.ro) este operat de societatea SISI BOTEZ SI ANIVERSARE S.R.L, cu sediul in str. Piata Creanga 7, Bihor, Oradea, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul j05/1540/2016.

Prelucarea datelor personale se face conform prevederilor legale prevazute de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucarii de Date cu Caracter Personal si a dosarului cu nr. 504528212608 inscris la aceasta autoritate.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Magazin online pentru copii 0 - 16 ani - Sisi (sisiboutique.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Magazin online pentru copii 0 - 16 ani - Sisi (sisiboutique.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Magazin online pentru copii 0 - 16 ani - Sisi (sisiboutique.ro) si a tertilor cu care Magazin online pentru copii 0 - 16 ani - Sisi (sisiboutique.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Magazin online pentru copii 0 - 16 ani - Sisi (sisiboutique.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Magazin online pentru copii 0 - 16 ani - Sisi (sisiboutique.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.